Cupido dankt u allemaal

Het is alweer voorbij, alhoewel ik hoop dat jullie liefde dat niet is.
Gisteren op Valentijndag 14 februari, dag der geliefden of liefde, hebben wij onze “afhaal-brunch-Valentijn-dag gehouden”. En we kunnen zeggen dat dit na onze chocolade-actie weer een schot in de roos was.
In deze harde coronatijden heeft iedereen het moeilijk: zelfstandigen, particulieren, verzorgenden, patiënten, kinderen, jongeren, ouderen,  kortom alleman.  Het zal hopelijk een stuk draaglijker worden als de vaccinatie haar werk begint te doen en wij weer een “normaal” leven kunnen leiden.

Onze Valentijn dag, ontsproten uit een voorstel van de seniors, heeft Marc Claes onder handen genomen en samen met zijn compagnon Jelle Claes beginnen uit te werken. Wij als bestuur konden alleen maar bewonderend toekijken hoe die twee elke vergadering opnieuw met prijzen kwamen aandragen om van het geheel iets moois te maken. Dan begon het raderwerk in gang te schieten en in geen tijd was onze afhaal dag een feit.

Onze hele bestuursploeg hoopt dat het de moeite waard was en dat jullie gisteren een fijne, leuke en smakelijke Valentijn dag hadden.
Dank aan Marc en Jelle (de grote motors),  Tony, Ludo, Hans, Geert, Gerd, Patrick, Koen, Bea, Ivan, Nando en Arno voor het vele werk en natuurlijk ook aan jullie allemaal. Zonder mensen die een groen-zwart hebben kan onze club immers niet overleven.