Versoepelingen (deel 2)

Beste ouders, spelers,
Afgelopen weekend was het weekend 1 van de nieuwe corona tijd.
Wij hebben als club al het mogelijke, wat in onze mogelijkheid is, gedaan om in orde te zijn met de corona wetgeving. Wij hebben gezien dat vele ouders van onze sportende kinderen dit ook hebben gedaan. Zoals handen ontsmetten, mondmasker, registreren,…
Wij kunnen dit enkel als positief onthalen en zijn dan ook geneigd om wat meer te versoepelen, NIET afschaffen, van enkele regels.

Zo gaan we de ouders weer toelaten op de trainingen, op voorwaarde dat zij eerst hun kind afzetten, laten ophalen door de trainer en daarna komen kijken (met mondmasker en de nodige afstand). Zo ook voor de wedstrijden kunnen de ouders die willen komen kijken naar hun kinderen (onder dezelfde voorwaarden).

Ook zal er vanaf dinsdagavond tijdens de trainingen de kantine terug open zijn (aan de HORECA-voorwaarden)= bij het binnenkomen handen ontsmetten, registreren en aan tafel uw consumptie nuttigen.

Wij hopen hiermee aan de vraag van onze ouders tegemoet te zijn gekomen en hopen net als jullie dat al deze “miserie” vlug zal eindigen.

In het belang van onze kinderen en sportende leden vragen we u om ten allen tijden de social distancing te respecteren, in het mate van het mogelijke.

  • Probeer 1,5 meter afstand te houden.
  • Draag steeds je mondmasker en op de juiste manier (neus en mond moeten bedekt zijn).
  • Hoesten en/of niezen doe je in je elleboog.
  • Geef elkaar GEEN hand, elleboog of voetje kan wel.
  • Was en ontsmet regelmatig je handen.