et mituli et sapidum, een dank u wel aan u allen

We mogen terecht en fier zeggen dat onze derde mosseldag  op zaterdag 28 september, een succes was.
Na een eerder moeizaam aanloop hebben er veel van onze leden en hun familie zich ingeschreven om een “portie mosselen” te komen eten (zij die geen mosselen lusten kregen een alternatief aangeboden).  Moet je weten dat Marc Claes en Tony Aerts, onze culinaire experten tot drie maal toe naar de mosselboer zijn geweest om te gaan “proeven” en “kiezen” van de mossels… Met een perfect resultaat: van heel lekker tot uitstekend als label zijn we oprecht fier dat iedere “mosseleter” met een zeer goed gevoel naar huis toe ging.
BDW zou gezegd hebben “et mituli et sapidum” (de mosselen waren lekker :))
Dit kan echter niet zonder grondige voorbereiding: het ’s morgens vroeg wassen van de mosselen door onze seniors, het gereedmaken door onze ploeg “kokers”, het opdienen en afruimen. Dit allemaal  door de andere seniors, afgevaardigden en trainers, bestuur en familie, het bezorgen van de drank door trainers en bestuursleden met hun families, de twee aan de inkom om alles zo perfect mogelijk in samenspraak met de voorzitter/afroeper te laten verlopen…. Kortom het is een goed op elkaar ingestelde groep die stilaan de klappen van de zweep begint te kennen.
En ten slotte jullie, onze eters, die massaal onze club blijven steunen. Hartelijk dank hiervoor, we kunnen nu weer wat verder en proberen zo onze kinderen te geven waarvoor ze komen: veel voetbalplezier en hopelijk ook een goede opleiding als voetballer. Tenslotte daar doen we het voor, voetbal op en rond ons dorp/gemeente.
Bedankt allemaal en tot een volgende gelegenheid.