Overlijden André Tullen

Ik wil even meedelen dat onze club een van zijn grootste en bekwaamste medewerker kwijt is.
André Tullen is gisteren dinsdag 16/07 op 82 jarige leeftijd overleden.  Een goede en sterke persoonlijkheid, soms eigenwijs, keihard maar steeds met een groot hart voor zijn club.
Dagen, weken, jaren heeft hij voor SK Heusden, Kon. Heusden-Zolder, KBHZ en laatst nog voor SK Heusden 06 het beste van zich gegeven.
Uren hebben we “gestecheld” over de gewone dingen van het leven…echt als vrijwilligers onder één.
Hoeveel ballen zijn er niet door je handen gegaan (ge moet ze laten knetsen, dan hoort ge als ze goed opgeblazen zijn… was zijn leuze).
Hoeveel kilometers heb je niet afgelegd achter het kalkmachieneke dat u zo dierbaar was, niet zonder dat het plein eerst afgelijnd was met de koord. Er zijn nog zovele dingen die je deed wat een ander als “doornormaal” vond maar ze moesten wel gedaan worden, de vuilbakken, de cabinekes nakijken, …
Dréke, zestig jaar van je leven heb je tijdens de vrije uren aan de voetbal gegeven, zonder grote woorden, af en toe een palmke… gewoon op zijn André’s.

Bedankt André voor de vele jaren dat jij bij ons waart en dat we van u hebben mogen leren (al kende we er nog niks van…).
De club verliest één van haar grootste werkers, we missen u nu al !!
Langs deze weg willen wij ook zijn vrouw Jeanne en dochter Betty onze oprechte deelneming overbrengen.
André, rust zacht en doe daarboven de mannen van de voetbal de groeten van ons.
UPDATE: We vernemen dat André, volgens de wens van de familie, in intieme kring is begraven.