Alle berichten van NN

Paastornooi 11 april – afgelast !!

 

Helaas zal ook ons paastornooi delen in de coronaklappen.
Het tornooi, voorzien op zaterdag 11 april zal NIET doorgaan om de gekende feiten.
Dank u wel Marc Claes en Koen De Haes en de werkgroep om al het voorbereidende werk aan het tornooi en ook de clubs die hierop hadden ingeschreven.

Coronacrisis – lock down verlengd tot 19 april

Beste, spelers, trainers, medewerkers, ouders, supporters en sympathisanten.
Gisteren is het nationaal veiligheidscomité bijeengekomen en heeft deze beslist om de lock down (light) te verlengen tot minstens 19 april. De voetbalbond gaat nog een stap verder en heeft onze competitie helemaal stilgelegd. 
Voor ons als club een serieuse (financiële) slag in het gezicht, maar niet alleen voor ons. De volksgezondheid primeert en daar moeten we ons bij neerleggen. Voetbal is immers de belangrijkste bijzaak…

Wat wil dit nu zeggen voor het verdere verloop ?
We zullen verplicht het paastornooi van zaterdag 11 april moet afgelasten en eventueel verschuiven naar een latere datum en ook onze benefiet “ALFA 22” van zaterdag 25 april zal moeten verhuizen naar een latere datum. De verkochte kaarten blijven geldig !!
Wat betreft de inschrijvingen naar volgend seizoen toe: je kan het verlengen door een eenvoudig mailtje te sturen naar de secretaris (nandobarzan@hotmail.com) of een berichtje naar je trainer  of als je weg wil kan je je digitaal uitschrijven gedurende de maand april.

Helaas, we hadden het anders gewild met een mooie vijfde plaats van onze eerste ploeg zat een einderonde er eindelijk in…. Onze jeugdploegen die volop aan het knokken waren in hun reeksen.
De coronavirus heeft hier anders over beslist en wij volgen onze opgelegde instructies.
Hou het veilig en blijf gezond.
Nando

Update – Voetbal Vlaanderen – Coronacrisis

vr 27 maart 2020

JEUGD- EN AMATEURCOMPETITIES VOETBAL VLAANDEREN DEFINITIEF STOPGEZET

Onze corona crisiscel  heeft beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet. Ontdek hier meer. 

 • Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement
 • Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal
 • Nog geen beslissing genomen over het profvoetbal

De corona crisiscel, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), kwam op 27 maart 2020 in de voormiddag virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.

De crisiscel nam in het belang van de volksgezondheid de moeilijke, maar stilaan onvermijdelijke beslissing om alle jeugd- en amateurcompetities,  die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten.
Dat betekent dat er voor dit seizoen geen wedstrijden meer doorgaan in het jeugd- en amateurvoetbal. Niet voor het competitief voetbal, niet voor het recreatief voetbal, niet voor het Futsal en ook niet voor het Minivoetbal.  

De Women’s Super League en alle andere vrouwencompetities vallen onder dezelfde regeling.

Mocht de algemene gezondheidstoestand toch nog tijdig gunstig evolueren, dan zal Voetbal Vlaanderen later na beslissing van de Veiligheidsraad, zeker de organisatie van vriendschappelijke wedstrijden en tornooien aanmoedigen.

EINDSTAND OP BASIS VAN RANGSCHIKKING 12 MAART 2020 

De sportieve eindstand wordt in de komende dagen gepubliceerd. We communiceren hier later opnieuw over.

VOORLOPIG NOG GEEN BESLISSING OVER HET PROFVOETBAL   

De beslissing die op 27 maart 2020 is genomen geldt voor alle jeugd- en amateurcompetities, ook voor de Youth Elite dus.

Een beslissing over het profvoetbal (1A, 1B, finale van de Croky Cup en U21 competities) zal door de bevoegde instanties van de Pro League genomen worden van zodra alle informatie die eigen is aan het profvoetbal zal verzameld zijn.

Update virus COVID-19

DONDERDAG 19 MAART
UPDATE CORONAVIRUS COVID-19

Geen wedstrijden in België tot en met 30 april 2020.
De corona crisiscel waarin alle entiteiten van het voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), kwam deze voormiddag virtueel samen en heeft een aantal belangrijke beslissingen genomen voor het verdere verloop van het Belgisch voetbal de komende weken.

GEEN OFFICIËLE MATCHEN TOT EN MET 30 APRIL

Verder besliste de corona crisiscel om alle wedstrijden (jeugd, seniors, recreatief, futsal en minivoetbal) minstens tot en met 30 april uit te stellen. De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren. In de mate van het mogelijke zal rekening gehouden worden met:

 • Geen jeugdcompetitie op Hemelvaartsdag en tijdens het Pinksterweekend, om de organisatie van jeugdtornooien te stimuleren.
 • Het afwerken van de reguliere competities voor stijgen en dalen. Dit van D2 tot P4, maar ook voor het recreatief voetbal, futsal en minivoetbal.
 • Uiterlijk de laatst ingeplande speeldag van de eindronde op zondag 28 juni.
 • Voor hogere jeugdcategorieën vanaf U13 tot en met U21 zal de laatste speeldag uiterlijk 24 mei georganiseerd worden in functie van de examens van het middelbaar en hoger onderwijs.
 • Voor de lagere jeugdcategorieën vanaf U6 tot en met U12 zal er een aangepast schema worden gemaakt rekening houdend met de jeugdtornooien.
 • Clubs zullen hun jeugdwedstrijden in onderling overleg kunnen verplaatsen. Forfait zal gegeven kunnen worden zonder boete.

TRAININGEN, VOETBALKAMPEN EN PAASTORNOOIEN

Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.

Daarnaast heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen en Paastornooien, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie. Dit betekent tot en met 19 april.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wedstrijden en trainingen in het amateurvoetbal, zowel bij jeugd, vrouwen als mannen? Wedstrijden gaan niet door, t.e.m. 30 april 2020. Trainingen gaan voorlopig niet door, t.e.m. 5 april 2020.
 • Wedstrijden in het minivoetbal en futsal? Gaan niet door, t.e.m. 30 april 2020.
 • Jeugdactiviteiten in het amateurvoetbal (bv. trainingskampen)? Gaan niet door tot na de paasvakantie. Dit wil zeggen t.e.m. 19 april.
 • Wedstrijden in de Jupiler Pro League en de Proximus League? Gaan niet door, t.e.m. 30 april 2020.
 • Wat zijn richtlijnen voor de scheidsrechters en officials? Dezelfde als voor spelers, supporters, vrijwilligers, etc.

Spaghettidag SK Heusden 06

Ook onze spaghettidag valt onder de uitgevaardigde maatregelen van het nationaal crisiscomité.
Wij hebben met het bestuur beslist om onze spaghettidag uit te stellen naar een latere datum. Deze datum zal afhankelijk zijn van hoe het coronavirus zal bestreden worden en wanneer het leven weer zijn normale gang zal hervatten. Wij gaan onze eetdag dan ook in de Noordberm laten plaatsvinden (grote kantine).
Diegene die hun kaart al binnen gebracht hebben kunnen hun centen, na hervatting van de activiteiten, terugvragen of eventueel wachten op een nieuwe datum later op het seizoen.
P.S. De uitgedeelde kaarten blijven geldig !!!

CORONA – lock down tot 31/03/2020 (voorlopig)

KONINKLIJKE BELGISCHE VOETBALBOND 
Van / De : Administratie – Eerste lijn (Support) / Administration – Première ligne (Support)
Datum / Date 12/03/2020 11:43:21
Subject : CORONA – Alle jeugd- en amateurwedstrijden afgelast

Alle jeugd- en amateurwedstrijden (ook futsal en minivoetbal) worden afgelast, wedstrijden van de Pro League achter gesloten deuren, bekerfinale uitgesteld.

Gelet op de recente ontwikkelingen hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep hetvolgende besloten:

– Alle jeugd-en amateur wedstrijden en trainingen worden afgelast, van zowel veldvoetbal als futsal en minivoetbal

– De wedstrijden van dit weekend in de Pro League (1A en 1B en de Women¿s Superleague) zullen achter gesloten deuren gespeeld worden, zonder fans dus

– De bekerfinale van zondag 22 maart wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum

– Ook de internationale toernooien voor onze U17 en U19 (zowel jongens als meisjes) zullen niet doorgaan

– Alle activiteiten in het Nationaal Voetbal Centrum in Tubize (trainingen, detectiedagen, activiteiten van arbitrage, ¿) worden tot nader order opgeschort

Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen, zullen de KBVB in overleg met VV, ACFF en de Pro League kort op de bal spelen en snel communiceren via de sociale en digitale media. Alle relevante informatie kan teruggevonden worden via volgende webpagina : https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/update-coronavirus-covid-19

Weekend 7+8/03

SPAGHETTIDAG –  zaterdag 28/03/2020
SK HEUSDEN
06
van 11.30u.-14.30u  of van 16.00u- 20.30u  (of afhalen) in ’t Kuipershof, G. Gezellelaan te Heusden.
Eetkaarten bij spelers, trainers, bestuur en /of secretariaat.

ZATERDAG  07/03/2020
U9-Koen/Niels FC Anadol – SK Heusden 06 afgel.
U8-Mathias 10:00 Zonhoven U. – SK Heusden 06 4 – 24
U12-Rafael 11:00 SK Heusden 06 – Kattenbos Sp. 0 – 8
U11-Gerd/Robby 13:30 MD Halen – SK Heusden 06 6 – 2
U6-Joeri 15:00 W.Koersel – SK Heusden 06 NVT
U17-Filippo 13:00 SK Heusden 06 – MD Halen 2 – 3
Reserven 15:00 E.Gingelom – SK Heusden 06 0 – 6
ZONDAG  08/03/2020
U13-Jean-Marie 9:30 SK Heusden 06 – Turkse FC 3 – 5
U10-Rachid 9:30 SK Heusden 06 – SV Herkol 2 – 3
Victoria 10:00 Victoria – Opel Theys 3 – 9
U11-Niels 11:00 SK Heusden 06 – Zonhoven U. 3 – 7
U17-Cihat 11:15 HW Zonhoven – SK Heusden 06 4 – 1
U15-Jan 11:15 FC Anadol – SK Heusden 06 4 – 2
1ste Ploeg 15:00 SK Heusden 06 – E. Gingelom 4 – 0
Woensdag 11/03/2020
U8-Camille MD Halen – SK Heusden 06 afgel.
U17-Filippo 19:00 SK Heusden 06 – W.Koersel
wedstrijden kunnen veranderen van uur of dag

Wedstrijdbal 1ste Ploeg:   Sanmax Projects

Week van de vrijwilliger

Deze week, 28/02 tot 8/03 is het de week van de vrijwilliger !!
Wij willen dan ook AL onze vrijwilligers in de bloemetjes zetten en hun van harte danken voor hun (dagelijkse) inzet voor onze club !!

DANK U WEL 

Afgelasting wedstrijd en trainingen

De wedstrijd U17 van woensdag 26 februari is afgelast door de weersomstandigheden (= pleinen onder water).
Ook de trainingen voor de jeugd zijn door dezelfde omstandigheden allemaal afgelast.
Wij hopen op uw begrip.
Helaas moeten we ook voor , donderdag 27 februari, de trainingen voor de jeugd afgelasten. De pleinen zijn echt verzopen…
Voor vrijdag 28 februari is de wedstrijd van de reserven afgelast en worden ook al de trainingen van de jeugd afgelast.

Vandaag zaterdag 29 februari hebben we de thuiswedstrijden afgelast. De uitwedstrijden gaan gewoon door tenzij we een tegenbericht krijgen. Hou dus onze website goed in de gaten.
Wij hopen om morgen zondag  te kunnen spelen…
Alles zal afhangen  of en hoe hard het zal regenen.

UPDATE :  Vandaag zondag 1 maart, gaan de wedstrijden  gewoon door.

Week 26/02 tot 03/03

SPAGHETTIDAG –  zaterdag 28/03/2020– SK HEUSDEN 06 van 11.30u.-14.30u  of van 16.00u- 20.30u  (of afhalen) in ’t Kuipershof, G. Gezellelaan te Heusden.
Eetkaarten bij spelers, trainers, bestuur en /of secretariaat.

WOENSDAG  26/02/2020
U17-Filippo SK Heusden 06 – W.Koersel afgel.
VRIJDAG  28/02/2020
Reserven SK Heusden 06 – BS Sport afgel.
ZATERDAG  29/02/2020
U11-Gerd/Robby 9:30 Thor Hasselt – SK Heusden 06 10 – 6
U9-Koen/Niels 14:00 FC Paal Tervant – SK Heusden 06 14 – 6
U7-Ferhat FC Anadol – SK Heusden 06 afgel.
U15-Jan 10:00 FC Paal Tervant – SK Heusden 06 5 – 2
U12-Rafael SK Heusden 06 – Torpedo Hasselt afgel.
U8-Camille 13:00 Thor Hasselt – SK Heusden 06 10 – 12
KWB Bolderberg KWB Bolderberg – De Wrakken afgel.
ZONDAG 01/03/2020
U10-Rachid 9:30 SK Heusden 06 – Lutlommel VV 6 – 9
U6-Joeri 9:30 KSK Meeuwen – SK Heusden 06 NVT
Victoria 10:00 DVV Schulen – Victoria 5 – 1
U17-Cihat 10:00 KFC Ham U. – SK Heusden 06 2 – 1
U8-Mathias KVK Beringen – SK Heusden 06 afgel.
U11-Niels 11:00 SK Heusden 06 – FC Paal Tervant 1 – 7
U17-Filippo 11:15 SK Heusden 06 – FC Paal Tervant 3 – 2
1ste Ploeg 15:00 BS Sport – SK Heusden 06 1 – 3
DINSDAG 03/03/2020
U13-Jean-Marie 19:00 SK Heusden 06 – FC Paal-Tervant 16 – 0
wedstrijden kunnen veranderen van uur of dag

Overlijden Pol Theunis

We vernemen het overlijden van de heer Polydoor ‘Pol’ Theunis, echtgenoot van Mathilde Gaethofs.
Pol is de grootvader van Kelly Cuppers en overgrootvader van Mathias en Tibo Vanlook (spelers bij U9 en U11).
Pol is jarenlang een goede supporter geweest van het vroegere SK Heusden.
De uitvaart vindt plaats in intieme kring.
Gelegenheid tot groeten op vrijdag 21 februari van 19:00 uur tot 19:30 uur in het funerarium van Witters en Baers, Inakker 106-108 te Zolder-centrum.
Wij willen de familie onze oprechte deelneming aanbieden.

weekend 21-22-23/02

SPAGHETTIDAG –  zaterdag 28/03/2020– SK HEUSDEN 06 van 11.30u.-14.30u  of van 16.00u- 20.30u  (of afhalen) in ’t Kuipershof, G. Gezellelaan te Heusden.
Eetkaarten bij spelers, trainers, bestuur en /of secretariaat.

WOENSDAG  19/02/2020
U17-Filippo 19:00 SK Heusden 06 – VK Gestel 3 – 1
VRIJDAG  21/02/2020
U12-Rafael 19:15 SK Heusden 06 – Park Houthalen 10 – 0
ZATERDAG  22/02/2020
U17-Filippo 11:15 SK Heusden 06  – Bolderberg FC 1 – 0
KWB Bolderberg 15:00 KWB Bolderberg – Vet.Gerdingen 4 – 2
ZONDAG  23/02/2020
Victoria 10:00 Wuytens – Victoria 3 – 0

DRINGEND BERICHT !!!

Beste allemaal, gisterennamiddag, zondag tijdens de wedstrijd van de eerste ploeg, heeft er iemand haar sleutels met al haar hebben en houden eraan verloren/kwijt gedaan. Vraag is of iemand deze (sleutels) gevonden heeft. Indien dit zo is gelieve contact op te nemen met de secretaris of iemand van het bestuur. De vrouw is echt ten einde raad….

Weekend 15+16/02

NATIONALE KBVB – 15 – 16 februari 2020

Voetbal | Naar aanleiding van de aangekondigde storm voor komende zondag, hebben wij beslist om over te gaan tot een algemene afgelasting van de Elite jeugd op zondagvoormiddag 16 februari 2020.
De andere bonden en provincies hebben geen afgelastingen….
Met andere woorden: onze kinderen die in de gewestelijke reeksen spelen zijn minder waard voor de KBVB. Daar mag wel een boom, tak, dakpan,… op vallen. Begrijpe wie kan….
********************************************************************

SPAGHETTIDAG –  zaterdag 28/03/2020– SK HEUSDEN 06 van 11.30u.-14.30u  of van 16.00u- 20.30u  (of afhalen) in ’t Kuipershof, G. Gezellelaan te Heusden
**********************************************************************
Vanavond  woensdag 12/02 speelt de U17-Cihat de uitgestelde wedstrijd thuis tegen As-Niel United om 19:00 uur. Uitslag: 7 – 2.

ZATERDAG  15/02/2020
U11-Niels 9:30 Thes Sport – SK Heusden 06 4 – 5
U8-Mathias 9:30 SK Heusden 06 – KFC Helson 17 – 7
U6-Joeri 9:30 SK Heusden 06 – Hechtel FC NVT
U7-Ferhat 10:00 SK Heusden 06 – WS Linkhout NVT
U11-Gerd-Robby 10:00 SK Heusden 06 – WS Linkhout 2 – 7
U9-Koen/Niels 11:00 SK Heusden 06 – Bolderberg FC 17 – 6
KWB Bolderberg Termien – KWB-Bolderberg FFKWB
Reserven 15:00 Velm VV- SK Heusden 06 2 – 2
ZONDAG  16/02/2020
U17-Filippo 9:30 Herk-de-Stad – SK Heusden 06 uitgest
U13-Jean-Marie 9:30 SK Meldert – SK Heusden 06 3 – 7
U8-Camille 9:30 SK Heusden 06 – Stal Sport 12 – 7
Victoria 10:00 Victoria – Heikant Helchteren 3 – 2
U12-Rafael 10:00 KRC Peer – SK Heusden 06 5 – 1
U10-Rachid 10:00 Hechtel FC – SK Heusden 06 uitgest
U15-Jan 10:00 SK Heusden 06 – K.Sp.Wijchmaal 11 – 0
U17-Cihat 11:15 SK Heusden 06 – GT Lommel Kol. 3 – 0
1ste Ploeg 15:00 SK Heusden 06 – Velm VV 1 – 3
WOENSDAG  19/02/2020
U17-Filippo 19:00 SK Heusden 06 – VK Gestel
wedstrijden kunnen veranderen van uur of dag

Wedstrijdbal:Cafe ’t Wit Paard, bij Gilberte, Groenlarenstraat 1, 3560 Lummen + Sanmax


Breaking News !!!!

Door de weersvoorspelling voor morgen zondag 9 februari die een storm voorspelt met rukwinden tot 120 km/uur hebben wij als bestuur beslist om alle thuiswedstrijden die er dan doorgaan  uit VEILIGHEIDSOVERWEGING af te gelasten.
Wij vinden het niet kunnen dat onze voetbalbond dit gewoon overlaat aan de clubs en het leven van kinderen en hun ouders hiervoor op het spel zetten.
Wij hopen dan ook op jullie begrip !!
Je kan het ook volgen op:
https://www.rubenweytjens.be/weerverwachtingen

Bericht om 16:30 uur op de site van KBVB
Limburg : 8 – 9 februari 2020
Voetbal | We voorzien op dit ogenblik geen algemene afgelasting maar volgen de meteorologische toestand op de voet.
De zondagvoormiddagwedstrijden gaan normaal door.
Wat de zondagnamiddagwedstrijden betreft nemen we zondag ten laatste om 10u.00 een beslissing

9 februari 2020
Voetbal | Gelet op de laatste weerssituatie wordt beslist dat alle namiddagwedstrijden van zondag 9 februari 2020 van het provinciaal voetbal worden afgelast.

Weekend 6+7+8+9/02

SPAGHETTIDAG –  zaterdag 28/03/2020– SK HEUSDEN 06 van 11.30u.-14.30u  of van 16.00u- 20.30u  (of afhalen) in ’t Kuipershof, G. Gezellelaan te Heusden

DONDERDAG  06/02/2020
U11-Gerd/Robby 18:00 FC Anadol – SK Heusden 06
VRIJDAG  07/02/2020
Reserven 19:30 SK Heusden 06 – Herk-de-Stad B 4 – 2
ZATERDAG  08/02/2020
U7-Ferhat 12:00 Thor Hasselt – SK Heusden 06 NVT
KWB Bolderberg 15:00 KWB Bolderberg – De Muur 1 – 3
1ste Ploeg 20:00 Herk-de-Stad B – SK Heusden 06 2 – 2
U8-Mathias 9:30 W.Koersel – SK Heusden 06 9 – 11
ZONDAG 09/02/2020
U13-Jean-Marie SK Heusden 06 – W. Koersel afge
U10-Rachid SK Heusden 06– SV Breugel afge
U15-Jan 9:45 Stal Sport – SK Heusden 06 1 – 6
U6-Joeri Park Houthalen – SK Heusden 06 FF
Victoria 10:00 Victoria – Groene Wijk Zolder 2 – 1
U17-Cihat 10:00 Thes Sport – SK Heusden 06 5 – 0
U9-Koen/Niels Turkse FC – SK Heusden 06 FF
U11-Niels SK Heusden 06 – SK Meldert afge
U17-Filippo SK Heusden 06 – W. Koersel afge
U8-Camille VV Lummen – SK Heusden 06 afge
DONDERDAG 12/02/2020
U12-Rafael 18:30 FC Paal-Tervant – SK Heusden 06
wedstrijden kunnen veranderen van uur of dag

Overlijden Maria Borrenberghs

We vernemen het overlijden van Maria Borrenberghs, echtgenote van Theo Lemmens
schoonmoeder van Ivan Claes (afgevaardigde 1ste ploeg) en grootmoeder van Jelle (bestuur) en Gwen (sponsor Sanmax).  Afscheidsviering: woensdag 5 februari 2020 om 13u30  in de AULA van Rouwcentrum J. BEYNE,  Koerselsebaan 37, 3550 Heusden-Centrum. Gelegenheid tot groeten op  dinsdag 4 februari 2020 van 19u tot 20u  in funerarium J. BEYNE.
Wij willen onze oprechte deelneming overbrengen aan de getroffen familie.

Weekend 1+2 februari 2020

SPAGHETTIDAG –  zaterdag 28/03/2020– SK HEUSDEN 06 van 11.30u.-14.30u  of van 16.00u- 20.30u  (of afhalen) in ’t Kuipershof, G. Gezellelaan te Heusden

ZATERDAG  01/02/2020
U11- Gerd/Robby 9:30 FC Paal Tervant – SK Heusden 06 7 – 2
U6-Joeri SK Heusden 06 – Zonhoven U. uitgesteld
U7-Ferhat SK Heusden 06 – Thes Sport uitgesteld
U12-Rafael SK Heusden 06 – RC Hades uitgesteld
U8-Mathias Bolderberg FC – SK Heusden 06 uitgesteld
U15-Jan Bolderberg FC – SK Heusden 06 afgelast
U8-Camille Turkse FC – SK Heusden 06 afgelast
KWB Bolderberg KWB Bolderberg – Tuinwijk Zonhoven afgelast
Reserven Jeugd Borgloon – SK Heusden 06 afgelast
ZONDAG  02/02/2020
U10-Rachid SK Heusden 06 – W. Koersel afgelast
Victoria 10:00 TRAM – Victoria 5 – 2
U9-Koen/Niels KVK Beringen – SK Heusden 06 uitgesteld
U17-Cihat SK Heusden 06 – As-Niel United afgelast
U17-Filippo SK Heusden 06 – VK Gestel afgelast
1ste Ploeg 15:00 SK Heusden 06 – Jeugd Borgloon 2 – 0
wedstrijden kunnen veranderen van uur of dag

Wedstrijdbal 1ste ploeg: Tuinen Peter Beerten, Guldensporenlaan 15, 3550 Heusden- Zolder + Groepspraktijk De Hoeven, De Hoeven 1/2, 3550 Heusden + Sanmax projects.

HOOP DOET GEVEN

Sint-Vincentius startte op maandag 6 januari met de actieHoop Doet Geven‘, de solidariteitsactie die loopt tot 31 januari 2020.
Ook SK Heusden 06 wil hier zijn steentje bijdragen en roept al zijn spelers/ouders/sympathisanten op om  mee te doen. Wij doen nog een laatste oproep om de laatste week van januari nog een inspanning te doen.
De focus ligt dit jaar op basisproducten bloem, suiker, olie, confituur,… en verzorgingsproducten vb tandpasta, douchegel, shampoo,…
dus als je nog dingen in huis hebt die je niet gebruikt breng ze dan zeker binnen…. Er staat een bak aan de dartsmachine om uw producten te deponeren. Dank u wel !.