Heusden-Zolder in rouw

Chris  Medo en Benni Smulders, twee brandweermannen uit het korps van Heusden-Zolder zijn zondag 11/08/2019 bij het bestrijden van een brand te Beringen overleden.

Benni Smulders, laat vrouw en vier kinderen achter waarvan Silke en Frauke bij ons op SK Heusden 06 spelen respectievelijk bij  de U11 en U8.  Benni was vorig jaar ook afgevaardigde bij het ploegske van Silke.

Het is een harde slag voor Heusden-Zolder, twee jonge beloftevolle mannen betaalden hun bijdrage aan onze maatschappij met hun leven …

De andere brandweerman die met zware brandwonden uit de brand is gekropen is Arno Barzan, zoon van Hilde en Nando. Hij ligt in het Gasthuisbergziekenhuis van Leuven waar hem een zware en pijnlijke revalidatie te wachten staat. Emotioneel heeft hij het er heel moeilijk mee dat hij zijn collega’s niet heeft kunnen redden.

Ook voor onze voetbalfamilie is dit een harde noot. Uit ervaring weten we dat als er iets gebeurt  er direct naar brandweer of ambulance gebeld  wordt, … en dan staan onze jongens er, altijd met een helpende hand en met de glimlach.

Chris en Benni, we houden van jullie  en wij zullen jullie in onze harten dragen !
Langs deze weg willen wij ook de zwaar getroffen families onze oprechte deelneming van heel SK Heusden 06 overbrengen.

Zaterdagmorgen om 10 uur vindt in de brandweerkazerne van Heusden-Zolder de gezamenlijke uitvaartplechtigheid plaats van de omgekomen brandweermannen Chris Medo en Benni Smulders. Daarbij is gekozen voor een sobere bijeenkomst. Vrijdagavond om 19 uur kan iedereen die dat wenst de beide brandweermannen een laatste groet brengen, ook in de kazerne  (info internetgazet
Heusden-Zolder).