Paastornooi was een voltreffer !

Onze dertiende editie van het paastornooi was ditmaal weer een absolute voltreffer. Met een stralende zon en een ploeg werkers om U tegen te zeggen kon dit ook niet mislukken….
Het sportieve:
78 ploegen waren ingeschreven en ook ALLEMAAL aanwezig, onze dank hiervoor. Ook een woord van lof voor onze scheidsrechters: allemaal  jongens en meisjes van de U 15 aangevuld met enkele volwassenen hebben van in het begin tot het laatste fluitsignaal van hun beste kant laten zien, al kunnen we dat niet zeggen van sommige “supporters” langs de kant en enkele afgevaardigden…zij zullen het ook nooit leren. Maar dat mag onze positieve noot niet bederven. De kinderen hebben er van genoten en dat is het belangrijkste !
De helpers:
Je moet ze maar vinden die het willen doen:
Een man als Marc Claes die van september tot de dag voor het tornooi in de weer is om de ploegen bijeen te vinden. 78 ploegen van U6 tot U13. Doet het maar (en dan te bedenken dat hij een super  drukke job heeft…). Dank u Marc.
Een man als Koen de Haes die constant zoekende was naar scheidsen, trainers motiveren om hun ploeg volledig te hebben en tussendoor nog hier en daar inspringen.
Vrouwen als Marisa, Ann en Hilde die wekelijks achter de toog U bedienen en die ook op het tornooi van ’s morgens tot ’s avonds hun zolen hebben warm gelopen om iedereen te kunnen bedienen.
Dit zijn enkele voorbeelden dat het vrijwilligers werk nog niet dood is, ook al dringt ook hier de verjonging zich op .
Ik wil zeker niemand te kort doen die ons op de tornooi dag hebben geholpen: de hot-dog verkopers, de kebabverkopers, de mensen aan de inkom en onthaal,  de tappers in de hob unit en tentjes, de doucheverantwoordelijken en kuisers van de douches.
De man verantwoordelijk voor de wedstrijdbladen die weeral allemaal ingevuld waren…

SLECHTS 1 WOORD : DANK U ALLEMAAL !!!