Paastornooi 2017 – een succes

Hoeft het nog gezegd, zaterdag 15 april was weer een hoogfeest voor onze jeugdspelers. 88 ploegen hadden zich ingeschreven, 3 hebben er forfait gegeven, en ruim 1000 bezoekers (spelers meegerekend) zijn aan de entree gepasseerd.
En… ze hebben zich geamuseerd, aan de kleedkamers en kantine te zien, zeer goed geamuseerd.
Enkele ploegen hebben al belofte gedaan om volgend jaar terug te komen… wat wil je als organisator dan nog meer.
Ik wil langs deze weg dan ook IEDEREEN bedanken voor het welslagen van ons tornooi, zonder het werk van de vele vrijwilligers lukt dit niet: ik denk hier dan vooral aan Marc Claes, de motor achter het tornooi; aan de vele vooral jonge scheidsrechters voor hun tomeloze inzet; voor de mensen aan de inkom en zeker hen die achter de toog gestaan hebben; aan de verkopers van onze tombola en eetbonnetjes; aan de mensen voor de opvang van de ploegen die alles in goede banen hebben geleidt (inkom, bagage en douchen); aan de kleedkamer kuisers, kebabverkopers,… en allen die ik hier niet vernoemd heb.
DANK U, allemaal. zonder jullie is dit niet mogelijk.
We gaan nu zeker niet op onze lauweren rusten, want volgend jaar is het de 12de editie.
PT 17.1

PT7.2

PT 17.3foto’s Nieuws Heusden-Zolder en Internetgazet Heusden